Monday , December 4 2023
Noutati

Scoala De Ski

Scoala de ski

Lectiile de schi de la Scoala de Ski se pot desfasura individual sau in grup. De regula, sunt preferate lectiile in grup. In aceasta maniera, se dezvolta spiritul de echipa al adolescentilor. Se iau in considerare atat categoria de varsta, cat si nivelul de pregatire practic al fiecarui adolescent.

Lectiile colective sunt pentru incepatori. Acestea se adreseaza si celor care detin un anumit nivel de cunostinte. Sunt lectii special oferite pentru avansati. Cei care doresc sa isi perfectioneze stilul de a schia si doresc sa obtina performanta au aceasta posibilitate la scoala de ski. Cursurile sunt organizate pe o anumita durata de timp.

Scoala de ski

Lectiile pentru incepatori se adreseaza celor care nu au practicat niciodata sporturi de iarna. Acestia se familiarizeaza la Scoala de Ski cu elementele fundamentale ale unei partii de schi. Sunt invatati tot ceea ce trebuie sa stie pentru a schia in siguranta. Trebuie asigurata si siguranta celorlalti schiori pe partie. Monitorii le explica cursantilor care sunt echipamentele adecvate practicarii sporturilor de iarna. Accesul nu este permis pe partie fara echipamentul adecvat.

Scoala De SkiSchiorul trebuie sa invete cum sa controleze alunecarea pe zapada. Acesta trebuie sa fie capabil sa se opreasca in conditii de siguranta. Acesta va invata cum sa execute intoarceri pe loc. Va putea urca pe partie cu mijloacele mecanice de urcare, cum ar fi telefericul sau telecabina.

Varsta cea mai potrivita pentru a invata sa schieze este de sase ani. Cei mici isi dezvolta in acest fel toata musculatura organismului. Adolescentul isi dezvolta organismul in mod armonios.Acesta va utiliza diferite procedee tehnice. Pe partie sunt amenajate multe zone atat de invatare, cat si de evaluare.

Scoala de ski

Cursurile de schi organizate pentru cei cu un nivel de pregatire intermediar se organizeaza de monitori de schi. In aceasta etapa cursantii invata cum sa efectueze ocolirile cu schiurile paralele. Tot in acesta etapa de invatare la Scoala de Ski, cursantii isi consolideaza cunostinte dobandite. Se vor invata diferite tehnici. Cursantii vor invata cum sa efectueze anumite alunecari. Monitorii ii vor invata pe cursanti trecerea denivelarilor de teren, precum si procedurile de franare.

Citeste si...

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat autorulote Brasov Alegand acest serviciu de Inchiriat Autorulote Brasov, va veti bucura mult. Un …

Close