Tuesday , February 27 2024
Noutati

Constructii Case La Cheie

Constructii Case La Cheie

Tot mai multi cumparatori de imobile prefera Constructii Case La Cheie. Acestia au in vedere detaliile tehnice si financiare incluse in pretul final al constructiei. Proiectarea viitorului imobil include o documentatie tehnica pentru a se obtine, in primul rand, autorizatia de construire. Ulterior se vor intocmi: proiectul arhitectural, proiectul pentru instalatii termice, electrice si sanitare.

Constructii Case La CheieSunt Firme De Constructii specializate care ofera case la cheie. Se va avea in vedere constructia unei fundatii din beton. Umplutura va fi compusa din pamant si pietris. Se va folosi polistiren de doi centimetri. Tamplaria folosita va fi de cea mai buna calitate. Usa exterioara a imobilului va fi o usa metalica. Usile interioare vor fi din termopan.

De obicei, grosimea peretilor exteriori este de treizeci de centimetri. Grosimea peretilor interiori este de aproximativ douazeci de centimetri. Pe tavane si in pod se va folosi vata minerala. Finisajele interioare sunt foarte importante. Se vor calcula metrii patrati necesari de faianta pentru bucatarie si gresie pentru bai. Instalatiile sanitare vor fi alese cu atentie.

Citeste si...

Asfalt

Asfalt

Ce beneficii aduc straturile de asfalt pe strazi? Cand vine vorba despre asfalt, acesta este …

Close