Friday , April 12 2024
Noutati

Promovare Facebook

Promovare Facebook

Cand vine vorba de servicii de marketing cum are fi si serviciul de Promovare Facebook multi sunt sceptici. Dar dupa ce aflati cateva statistici incredibile, dar adevarate, scepticismul va disparea instant. Haideti sa incepem cu incredibilul numar de peste 9.600.000 de romani activi pe facebook.

Dar acest numar este socant daca il comparama cu populatia romaniei. Ajungand la concluzia ca peste 44% din populatia tarii sunt utilizatori activi pe aceasta platforma. Socant, nu? Dar exista o statistica si mai socanta. Peste 93% din tinerii romanai intre 15 si 24 de ani sunt utilizatori activi pe aceasta platforma. Acest procent este foarte mare. Iar daca acesta este demograficul targetat de dvs, atunci stiti unde sa ii gasiti! Pe Facebook!

Promovare FacebookAceasta platforma a devenit o parte vitala ale celor mai eficiente Strategii De Marketing Online. Acest lucru se datoreaza in mare parte numarului mare de utilizatori activi la care va putea ajunge reclama dvs. Facilitand orice strategie de promovare.

Chiar si in cazul in care va adresati unui public mai matur, veti avea acces la peste 67% din romanii intre 25 si 49 de ani.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

De ce este o trupa cover o idee buna pentru un eveniment? Trupa Cover – …

Close