Thursday , July 18 2024

Condus Defensiv

Condus defensiv

Soferii ar trebui sa tina cont de normele de Condus Defensiv. Avand aceste lucruri in vedere, ei se vor putea feri de eventualele accidente. Multe dintre accidentele auto au loc datorita soferilor. Conducerea imprudenta, dar si viteza neadaptata conditiilor de drum sunt motive de accidente. Un alt motiv al aparitiei accidentelor este depasirea neregulamentara si neacordarea prioritatii. Condusul defensiv va scadea dramatic riscul aparitiei unui accident.

Condus defensiv

Primul lucru de care sa tineti cont este verificarea masinii. Ar fi bine sa verificati rotile acesteia. De asemenea, tineti cont de lumini si de nivelul uleiului. Mai puteti da o tura prin oras cu masina pentru a va face o idee cu privire la aceasta. Un alt lucru foarte important este sa va puneti mereu centura. Nu ar trebui nicidoata sa uitati de acest aspect. Centura va va ajuta foarte mult in cazul producerii unui accident. Obligati-va pasagerii, chiar si pe cei din spate sa-si puna centura.

Nu uitati ca atunci cand sofati sa fiti cat mai vizibili. Un sfat oferit de toti instructorii de Condus Defensiv. Acest lucru poate fi facut aprinzand luminile de intalnire. Semnalizati-va mereu toate intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila. Nu ezitati sa semnalizati chiar si pietonii.

Condus defensiv

Condus DefensivUn alt lucru de care sa tineti cont este sa va concentrati pe sofat. Nu ar trebui sa faceti alt lucru inafara de sofat atunci cand conduceti masina. Va trebui sa fiti mereu calmi cand sunteti la volan. Nervozitatea duce de multe ori la ambuteiaje si la accidente. Nu raspundeti niciodata la provocarile altora din trafic. Asigurati-va de fiecare data in oglinzi la maximum 10 secunde.

Condus Defensiv – Cand veti ajunge in intersectii este foarte important sa reduceti mult viteza. Viteza voastra nu ar trebui sa depaseasca 40 km/h. Obisnuiti-va sa nu treceti pe culoarea galben a semaforului. Multe dintre accidentele urbane au loc in intersectii. Intre voi si soferul din fata trebuie sa tineti minim 2 secunde distanta. Un alt lucru important este anticiparea evenimentelor. Puteti face acest lucru privind la masinile din fata voastra. Mai puteti folosi chiar si frana de motor la viraje. Tineti cont de aceste lucruri importante.

Citeste si...

Service Telefoane Brasov

Service Telefoane Brasov

Este posibil ca Oppo Reno sa ajunga intr-un service telefoane Brasov? Fiecare telefon poate ajunge …

Close