Friday , June 21 2024

Service Auto Ieftin Brasov

Service Auto Ieftin Brasov

O statie ITP functioneaza in cadrul unui Service Auto Ieftin Brasov. Orice linie de inspectie tehnica periodica trebuie sa fie acreditata de RAR.Verificarea tehnica periodica este obligatorie pentru orice autovehicul, avand in vedere legislatia aplicabila in vigoare. Astfel, acest serviciu se va realiza in cele mai bune conditii.

Service Auto Ieftin BrasovIn cadrul anumitelor service-uri auto sunt acceptate numai autovehiculele care au o masa maxima de 3,5 tone. O alta componenta integranta in categoria de Servicii Auto este geometria rotilor. Este esential pentru siguranta pasagerilor din autovehicul a se proceda, periodic, la reglajul geometriei rotilor.

In cazul in care se vor schimba anumite piese componente ale sistemului de directie sau ale sistemului de amortizare, reglajul geometriei rotilor este obligatoriu. Daca rotile autoturismului nu sunt reglate corect se pot produce accidente.Acest lucru se intampla deoarece autoturismul nu mai prezinta stabilitate pe sosea. Pot surveni si alte tipuri de pagube. Daca reglajul geometriei rotilor nu este conform poate surveni uzura prematura a anvelopelor.

Citeste si...

Reparatii Sistem Franare Brasov

Reparatii Sistem Franare Brasov

Reparatii Sistem Franare Brasov Este indicat sa alegeti un serviciu de Reparatii Sistem Franare Brasov. …

Close