Friday , April 12 2024
Noutati

Robineti Industriali

Robineti Industriali

Robineti Industriali – Un robinet este un dispozitiv care se utilizeaza pentru a regla debitul de gaze sau debitul de lichide, prin deschiderea, inchiderea sau obstructionarea unui pasaj. Un robinet are, de regula, trei caracteristici. Acesta are rolul de a bloca debitul. Robinetul controleaza debitul.

Insa, robinetul poate sa opreasca debitul. Robineti prezinta multiple avantaje, deoarece inglobeaza termenii de inovare si modernism. Un prim avantaj al robinetilor industriali este fiabilitatea mare in functionare. Pierderile sunt foarte reduse. Robinetii industriali prezinta o buna rezistenta la coroziune. Acesti robineti prezinta avantaje si din prisma materialului folosit. Aceste materiale ofera o rezistenta ridicata produsului. Cumparatorii prefera robinetii industriali din teflon sau fonta.

Robineti Industriali

Marca si designul atrag cumparatorii. Sunt deasemenea elemente importante. Componentele specifice Robineti Industriali sunt in numar de patru. Componentele corporale definesc caracteristicile functionale ale produsului finit. Principalele componente corporale sunt: geometria, toleranta, greutatea neta, structura si continutul de metal. Componentele acorporale ale robinetului industrial sunt: numele, marca, licenta de fabricatie, termenul de garantie, costul. In categoria componentelor comunicationale intra : relatiile publice, publicitatea in presa, vanzarea directa, precum si participarea producatorilor la diferite targuri. Componentele simbolice au semnificatie afectiva, sociala. Acestea, de regula, sunt reprezentari mentale cu privire la produs.

Robineti IndustrialiNumele si marca robinetului industrial sunt definitorii. Brandul este foarte important. Clientii vor studia cu atentie marca produsului. Este o caracteristica de calitate. Deci esentiala in alegerea produsului. Numele produsului trebuie sa fie usor de retinut. Numele produsului trebuie sa fie unul sugestiv si distinct. Diferentierea este foarte importanta. Marca poate fi atat un cuvant, dar si un simbol, dar si o fotografie. Este un identificator distinctiv al produselor. Are relevanta in ceea ce priveste concurenta.

Robineti industriali

Societatile cu specific promoveaza robinetii confectionati la diferite targuri si expozitii. Promovarea imaginii se face si prin participarea la diferite conferinte atat la nivel national, cat si la nivel international. Robineti Industriali au un ambalaj specific. De obicei ambalajul este confectionat din carton sau folie. Ambalajul are rol esential de protectie. Dimensiunea ambalajului se stabileste in functie de marimea si greutatea robinetului. Alegerea potrivita a ambalajului este esentiala in ceea ce priveste functia de marketing.

Close