Sunday , December 3 2023
Noutati

Remorca Tandem

Ce marfa poate fi transportata intr-o remorca tandem?

Pentru a efectua diverse transporturi de marfa, o remorca tandem poate fi cea mai buna solutie. In majoritatea cazurilor, astfel de remorci sunt utilizate in mediul rural, si sunt atasate tractoarelor. Alaturi de plug sau disc, remorca este un accesoriu deosebit de util pentru tractor.

Activitati pentru care este utila o remorca tandem

O astfel de remorca este foarte des utilizata de catre persoanele care au agricultura ca ocupatie de baza.

In interiorul remorcii poate fi transportata orice marfa. De exemplu, toamna cand culeg roadele muncii din cursul anului, agricultorii au nevoie de remorca. Aceasta va fi folosita pentru a transporta produsele agricole de la camp spre spatiul de depozitare.

In mediul rural traiesc multi fermieri. Acestia cresc la fermele lor diverse animale. Ei bine, nu exista o ferma care sa nu aiba un tractor, o remorca tandem sau alte accesorii pentru tractor. In cazul in care va intrebati de ce este utila remorca la ferma, lucrurile sunt foarte simple.

Fermierii trebuie sa transporte furajele animalelor, vitaminele acestora sau butoaiele cu apa. De asemenea, atunci cand doresc sa scape de gunoiul de grajd, il incarca il remorca si il duc departe de ferma.

Sa nu uitam ca remorcile tandem se pot folosi si pentru a transporta alte tipuri de marfa. Se poate da drept exemplu nisipul. De asemenea, se poate transporta si pietris intr-o remorca de acest tip.

De luat in considerare

Fermierii sau agricultorii care doresc o remorca tandem trebuie sa aiba unele detalii importante la cunostinta. In primul rand, trebuie sa isi stabileasca bugetul si sa isi cunoasca necesitatile. Abia apoi pot incepe sa caute o remorca potrivita.

Remorca TandemUn amanunt care trebuie mentionat este faptul ca remorcile au doua specificatii tehnice extrem de importante. In primul rand aducem in discutie capacitatea maxima de incarcare. Aici este vorba despre greutatea maxima pe care o suporta remorca la incarcare.

A doua specificatie tehnica deosebit de importanta este masa maxima autorizata. Aceasta face referire la masa remorcii alaturi de capacitatea de incarcare a acesteia.

Aceste specificatii trebuie sa se incadreze in cerintele si necesitatile cumparatorului. In caz gresit, alegerea nu ar fi tocmai potrivita.

Citeste si...

Asfalt

Asfalt

Ce beneficii aduc straturile de asfalt pe strazi? Cand vine vorba despre asfalt, acesta este …

Close