Thursday , July 18 2024

Produse Cosmetice

5 Produse Cosmetice pentru ingrijirea parului

Gama de Produse Cosmetice include si produse speciale pentru ingrijirea parului. Se poate folosi sampon, balsam, masca revitalizanta pentru par si lotiune tonica revitalizanta pentru scalp. Doar folosind aceste produse, parul gegradat se va regenera. Un sampon special pentru parul vopsit dispune de abilitatea de a mentine intensitatea culorii un timp indelungat.

Sunt sampoane special concepute pentru par deteriorat sau pentru par vopsit chimic. Gamele renumite de sampoane sunt brevetate la nivel international. In continutul lor intra o cantitate foarte mare de creatinina pentru fortifiere si intarire, dar si pentru catifelare. Dsipun de formule speciale. Acestea nu contin deloc sulfati.

Produse Cosmetice Online

Stralucirea naturala a firului de par se obtine folosind gama de Produse Cosmetice potrivita. Se va oferi si vitalitate firului de par. Folosind samponul adecvat, firul de par devine mult mai puternic. Culoarea parului vopsit va fi mentinuta pana la cincizeci de spalari. Samponul pentu par vopsit ajuta si la repararea, dar, in egala masura, si la prevenirea varfurilor de par despicate. Pentru sanatatea parului se folosesc ingrediente inovative. Aceste ingrediente sunt de fapt plante si nutrienti foarte atent selectionate. Ingredientul cel mai puternic care genereaza revitalizarea parului uscat este extractul de rodie. Si extractul de seminte de struguri imbunatateste semnificativ calitatea parului.

Oferte de Produse Cosmetice

Produse CosmeticeSamponul ales se va aplica pe parul ud. Se va masa pana se va obtine multa spuma. Apoi, parul se va clati. Ulterior, este recomandata aplicarea balsamului pe intreaga suprafata a parului. Parul va deveni foarte matasos. Parul va fi foarte usor de pieptanat. Si balsamul pentru par vopsit face parte din gama de Produse Cosmetice. Concentratia acestuia este tot din plante suta la suta. Se va obtine aspectul de catifelare. Balsamul pentru par vopsit contine o formula speciala care nu contine sulfati. Parul va fi revitalizat. Firul de par devine mult mai puternic. Aspectul parului va fi plin de vitalitate. Balsamul pentru par vopsit, bogat in ingrediente naturale, poate fi utilizat si zilnic.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti mereu un Medic Stomatolog Brasov. Acest medic se va plia pe …

Close