Thursday , July 18 2024

pergola

Tehnologia si materialul din care este alcatuita o pergola

Daca esti antreprenor sau doresti sa iti cumperi o pergola pentru confortul propriu, trebuie sa te gandesti si la tehnologia cu care vine insotita. Avand ca obiectiv fericirea ta, Pergole de Lux vine in ajutor sa iti puna la dispozitie cele mai bune oferte de pergole retractabile. Mai mult, acestea pot fi controlate de la distanta printr-o telecomanda cu scopul de a le deschide sau inchide. Aceasta functie te scuteste de deranjul creat in momentul in care ai fi dorit sa inchizi sau deschizi pergola.

Aceasta dispune si de senzori pentru ploaie si vant puternic. Doar folosind telecomanda, pergola ta se poate strange usor, caz in care tu nu trebuie sa iti faci griji si sa lasi treburile sau discutiile cu prietenii pentru probleme care pot fi evitate din timp.

Sistemul de iluminat cu dimmer

Daca iti doresti si mai mult, poti afla despre sistemul de iluminat cu dimmer. Poti regla intensitatea luminii, astfel incat totul sa fie pe placul tau.  In acest fel, invitatii sau clientii tai se vor simti in largul lor. Acest sistem poate fi activat cu ajutorul aceleiasi telecomezi. In cazul acesteia, un simplu bution poate crea o atmosfer de vis.

Materialul si calitatea care alcatuiesc o pergola

Materialul din care este facuta o pergola este de o mai mare calitate, fapt care rezulta ca si rezistenta si durabilitatea vor fi mai mari.  Structura pergolei este facuta din aluminiu extrudat, iar membrana este din PVC. Printre avantaje se numara si faptul ca impiedica efectul de sera. Nu se deterioreaza in urma expunerii  indelungate la soare, rezista la zapada si vant foarte puternic.

Pergole de Lux asigura proiectarea, montajul si transportul gratuit

pergolaIndiferent de modelul pe care il alegi, Pergole de Lux iti va pune la disozitie toate lucrurile de care ai nevoie. Echipa de profesionisti se va deplasa la locul faptei pentru a lua masurile necesare. In acest fel, poti sa incepi sa te relaxezi pentru ca pergola ta va arata pefect. Cu ajutorul profesionistilor te terasa ta va arata impecabil, iar prietenii si familia ta se vor simti minunat. Cumpara-ti o pergola de la Pergole de Lux!

Citeste si...

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Cele mai importante beneficii ale unei ferestre termopan Brasov Atunci cand vreti sa va renovati …

Close