Monday , December 4 2023
Noutati

Hotel 5 Stele Brasov

Cel mai bun Hotel 5 Stele Brasov

Dotarile unui Hotel 5 Stele Brasov sunt ultramoderne. Sunt de ultima generatie. Atat aspectul interior cat si aspectul exterior al complexului turistic confera o priveliste de neuitat. Facilitatile de cazare oferite sunt multiple. Confera relaxare, confort si intimitate maxima. Internetul wireless este oferit gratuit in fiecare camera disponibila.

Hotel 5 Stele BrasovParcarea gratuita in spatiile special amenajate este asigurata de hotel. Este o parcare supravegheata si monitorizata, in permanenta, folosind sisteme audio si video. Activitatea de receptie este permanenta. Functioneaza non-stop. In fiecare camera a unui Hotel Brasov exista si un seif. Sunt constituite inclusiv camere speciale de depozitare a bagajelor.

Se asigura si room service-ul turistilor cazati in interiorul hotelului. Camerele sunt doar pentru persoanele nefumatoare. Exista zone pentru fumatori special amenajate. Sunt camere special amenajate pentru familii cu copii. Se ofera inclusiv facilitati de cazare VIP. Foarte multi turisti se bucura de facilitatile oferite de unitatea de cazare: piscina interioara, sauna, masajul si centrul spa.

Citeste si...

Cazare Brasov

Cazare Brasov

Cazare Brasov Atunci cand cautati o Cazare Brasov, veti gasi optiuni pentru toate buzunarele. Dar …

Close