Thursday , July 18 2024

Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Ingrijirea potrivita a sanatatii oculare se realizeaza si prin intermediul unui Consult Oftalmologic anual. Multi se preocupa in permanenta de sanatate. Nu conteaza varsta. Se pot efectua controale periodice, cu rol de preventie, de la varste fragede. Ingrijirea potrivita trebuie sa fie urmata si de un mod de viata sanatos.

Consult OftalmologicUn stil de viata haotic conduce la probleme de sanatate. Cele mai frecvente cauze care produc tulburari la nivel ocular sunt substantele cu care persoana intra in contact. Expunerea indeplungata la razele ultraviolete, fara o protectie necesara, poate genera tulburari oftalmologice. Lipsa vitaminelor, mineralelor si a proteinelor din organism creste riscul aparitiei afectiunilor.

Pentru o stare de sanatate oculara perfecta, organismul are nevoie de o alimentatie bogata in multivitamine si nutrienti. Colorantii naturali imbunatatesc vederea. Specialistii din cadrul Optica Brasov recomanda cele mai importante surse naturale de luteina. Acestea sunt: spanacul, galbenusul de ou, dovleceii si salata verde. Consumul de afine si coacaze negre confera ochilor mai multa culoare.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti mereu un Medic Stomatolog Brasov. Acest medic se va plia pe …

Close