Sunday , December 3 2023
Noutati

Constructii Case Lemn

Constructii case lemn

Aceste Constructii Case Lemn au luat avant in ultima perioada. Sunt multe persoane care se orienteaza catre aceste case. Veti vedea ca ele va vor oferi calitatea pe care o doriti. Niste case din lemn, se vor plia pe nevoile voastre. Acestea sunt ideale pentru voi si le veti aprecia. Veti vedea ca o casa din lemn va ofera o multime de avantaje unice.

Constructii case lemn

In primul rand, veti constata ca aceste Constructii Case Lemn sunt finalizate cu o rapiditate mare. O casa de 55-60 mp va putea fi finalizata in doar cateva zile. Tot ce va va trebui va fi o echipa de 20-25 de persoane. Un alt lucru important referitor la aceasta casa este ca ea este calduraosa.

Veti constata ca lemnul va izola foarte bine. Pe langa lemn se vor mai pune diferite materiale termoizolante. Aceste materiale va vor oferi obtinerea unor performante termice foarte bune. De asemenea, chiar si performantele energetice vor fi excelente.

Trebuie sa mai sitit ca aceste case va vor salva mult spatiu. Ele au niste pereti subtiri. Acesti pereti vor fi de doua ori mai subtiri decat cei din caramida sau cei din BCA.

Case din lemnConstructii case lemn

Aceste case vor fi si foarte rezistente la cutremure. Veti vedea ca nu va exista nici un fel de problema in cazul unui cutremur. Ele vor rezista chiar si la cutremure puternice de 8 grade pe scara Richter. Aceste case au avantajul ca lemnul le confera elasticitate. Ele vor absorbi mai usor undele seismice.

Casele din lemn reprezinta o solutie buna pentru voi pentru ca sunt mai ieftine. Spre deosebire de cele pe alte structuri, acestea au un pret mai scazut. Pentru o casa de 55-60 mp, nu va trebui sa cheltuiti mai mult de 20.000 de euro. O casa din lemn va fi si protejata impotriva incendiilor. Nu veti mai avea probleme cu acestea. In caz de incendiu, se vor inlocui doar partile afectate. Nu va fi nevoie de o refacere a intregii cladiri. Va veti putea bucura astfel de o casa din lemn rezistenta si fara probleme.

Citeste si...

Topograf Brasov

Topograf Brasov

Situatii in care poate fi util un topograf Brasov In momentul in care vine vorba …

Close