Friday , June 21 2024

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Profesia unui Avocat Brasov este libera si independenta. Aceasta profesie presupune organizare, functionare si conducere autonoma. Forma de organizare a profesiei este reglementata de Legea nr. 51/1995 si de Statutul aferent profesiei. Profesia de avocat se desfasoara cu respectarea mai multor principii definite prin lege.

Avocat BrasovAceste principii sunt strict reglementate de lege. Este vorba despre principiul legalitatii, principiul libertatii, principiul independentei, al autonomiei si descentralizarii, precum si principiul pastrarii secretului profesional. Un Avocat In Brasov va promova intotdeauna drepturile, libertatile si interesele legitime ale persoanelor fizice si ale persoanelor juridice pe care le reprezinta.

Dreptul la aparare este un drept recunoscut de lege, precum si de Constitutia Romaniei. Acest drept este reglementat inclusiv de catre pactele si tratatele la care Romania este parte. Avocatul va starui, intotdeauna, pentru realizarea liberului acces la justitie. Va depune toate diligentele pentru ca procesul sa fie unul echitabil si sa fie solutionat intr-un termen rezonabil. Nu conteaza natura cauzei si nici calitatea partilor din proces.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

De ce este o trupa cover o idee buna pentru un eveniment? Trupa Cover – …

Close